Malle Molen van het Leven: “Een inspirerende en bevlogen workshop en deze raad ik van harte aan!”

Bianca van Ardenne over de workshop “De Malle Molen van het Leven”

“Mijn 2e workshop begon om 16:00 uur. Ik had gekozen voor de workshop De Malle Molen van het Leven van Francois Reijnders. Dit was best wel een emotionele en indrukwekkende workshop. Francois heeft altijd hard en met passie gewerkt, in loondienst en later als ondernemer. In 2008 ging het mis. Bij een onderneming die hij had overgenomen, bleken “lijken”in de kast te zitten. Hij raakte zijn vermogen kwijt, hij werd ziek (darmkanker) en later kreeg zijn vrouw een hersentumor, ze overleed korte tijd later.”

“Ook kwam hij er achter dat zijn vader niet zijn biologische vader was. Hij heeft door zijn verhaal laten horen laten zien dat je nooit moet opgeven en dat alles wat er gebeurt, dat dat met een reden gebeurt. Er komt altijd wel wat op je pad, wat voor jou bestemd is. Hij heeft de kanker overwonnen en is een nieuwe vrouw in zijn leven tegengekomen. Ook al is hij nu gepensioneerd, heeft hij een soort van spiritueel boek geschreven en binnenkort komt er een nieuw boek uit: “1096 dagen”, waarin in hij deze periode uitgebreid beschrijft.”

“Ik vond het een inspirerende en bevlogen workshop en ook deze raad ik van harte aan. Of lees op zijn minst het boek van Francois want je leert er een hoop van. Zeker omdat het voor ons werkzoekenden ook niet altijd makkelijk is en opgeven vaak makkelijker lijkt. Ik ben er net als Francois van overtuigd dat als er nu misschien iets niet in zit voor je dat het dan misschien niet voor jou bestemd is en dat er iets beters op je pad kan komen. Dus Geef Nooit Op!!!”

Bianca van Ardenne op vacatureluurs.com