Met Jack Kerklaan op de wijnproeverij van Cok Verkleij

Vanavond een interessante ondernemersavond gehad bij mijn oud-collega ondernemer Cok Verkleij van Buitendijk Dagvers BV. Een toespraak gehouden en boeken verkocht. Met Jack Kerklaan, (rechts op de foto’s) een afspraak om volgende week bij Radio Rijnmond een interview te doen.
Jack Kerklaan, Cok Verkleij en François Reijnders op de wijnproeverij in Het Wijnpakhuis van 8 oktober 2015
Als verrassing hadden ze mijn komst voor deze avond naar 5.000 relaties gemaild, zie onderstaand. Mijn website was tijdelijk oververhit door het navolgende bericht:

Beste mensen,

Ik hoop dat jullie me niet vergeten zijn want op donderdag 8 oktober a.s. gaan we een wijnproeverij houden en ik wil jullie graag weer ontmoeten.

Het is natuurlijk niet alleen wijnproeven, maar ook mensen ontmoeten en aan elkaar plakken. Weet u wat ik altijd leuk vind, na afloop weten een heleboel mensen van elkaar wat ze doen.

Dit keer komt François Reijnders ook langs. François is een bekende ondernemer in het Rotterdamse en heeft het de afgelopen jaren zwaar voor zijn kiezen gehad. Over deze periode heeft hij een prachtig boek geschreven: De hand van een ENGEL. François zal vertellen over zijn boek en het boek kan ook worden aangeschaft. Een deel van de opbrengst gaat ook naar de Alzheimer Stichting Nederland.

Ik ga om 17.00 uur beginnen aan de Graafstroomstraat 19 en ik zie wel wanneer het eindigt. De kosten zijn € 15,- per persoon inclusief de vers gekookte erwtensoep, hapjes en natuurlijk de wijn.

Nou, tot donderdag.

Cok Verkleij

Jack Kerklaan, Cok Verkleij en Francois Reijnders op de wijnproeverij in Het Wijnpakhuis van 8 oktober 2015 II