Reacties op ‘Hand van een Engel’, deel II

Hallo François. Veel succes morgen bij de presentatie. Ik ben je boek aan het lezen. Heel ontroerend.

Liefs Diny


 

‘Heb de eerste prikkels gelezen van je boek, en wil hem nu al uitlezen… Prachtig verwoord, ik herken er iemand in die me zeer dierbaar is’

Monique


 

‘Prachtig boek een aanrader, mijn moeder heeft hem gelezen en ik mocht haar review hier neerzetten als ik zelf tijd heb ga ik hem ook lezen.’

Monique


 

Beste Francois. We hebben je boek geboeid gelezen; Een ontroerende autobiografische geschiedenis, en bovenal een lofzang op de liefde. We wensen je een mooie dag in Vaals volgende week bij de presentatie. Groeten, ook aan Puck.

Hans & Tonny


 

Het was een mooie en zeer inspirerende dag in het Museum Vaals te Limburg tijdens de boekpresentatie van François Reijnders en zijn boek over zijn demente moeder. Mooie opkomst, fijne gesprekken gehad en de opbrengst van dit boek gaat gedeeltelijk naar ‪#‎alzheimerNL‬‬ Dank aan de afdeling Alzheimer Limburg die ook aanwezig waren en aan eigenaar van het museum Gerd de Weerd voor zijn gastvrijheid. Aanrader overigens om het museum eens te bezoeken….indrukwekkende collectie aan religieuze beelden. Mond viel open….
Info www.museumvaals.nl

Marga Bult


 

Trots op m’n oude baas François Reijnders die z’n eerste boek heeft uit gebracht! Ik ga hem snel kopen!

Randy


 

Trots op mijn lieve vriend François Reijnders en zijn boek ‘De hand van een engel’ geadopteerd door de Alzheimer stichting.

Vanessa


 

Congrats to my friend, the Dutch author Francois Reijnders, who , on September 7, did present his new book: “De Hand van een Engel” (The Hand of an Angel ) at the Vaals Museum, Eschberg 7 in Vaals. “De Hand van een Engel” (ISBN 9789.4022.18657) is a homage to his mother.

Frits de Wit


 

Meer recensies ->>>