Beste François<3>

Ik heb je naam en mailadres gekregen van Werkcafé Rotterdam. Zoals zij jou wellicht hebben verteld willen we in het najaar in Amsterdam ook starten met Werkcafé LIVE. Ik zou het reuze leuk vinden als je op één van deze dagen jouw workshop zou willen geven. Ik heb er goede dingen over gelezen!

Ik hoop dat je ook in Amsterdam een keer wilt en kunt komen. Alvast bedankt voor je reactie!

Met vriendelijke groet, Mariette Bakker
5 juli 2015

Hallo François

Ik heb je manuscript “De hand van een ENGEL” met aandacht gelezen. Voor mij veel herkenning met mijn moeder,die snel achteruit gaat. Hoe lang kan ze daar nog blijven wonen? Moet fijn voor je zijn geweest om al die emoties op te schrijven en zo te verwerken. Zo te lezen heb je een lieve vrouw ontmoet en hoop dat jullie een lange, gezonde weg hebben te gaan.

Groeten, Guus
1 juli 2015

 

Hallo François,

Gefeliciteerd met je nieuwe website. Ziet er echt fantastisch uit. Had ook niet anders van je verwacht.Helemaal jouw stijl. Ik hoop dat het een succes wordt. Goed om de geschiedenis, verhalen en gedichten te lezen. Ben met jou dankbaar dat het leven ook voor jou weer zonnig is geworden. Geniet maar volop met Puck van de mooie dingen.

Hartelijke groeten, voor Puck en jou, ook van Corrie,

Je maatje Loek
10 juni 2015

 

Hallo François,

Allereerst de complimenten voor je mooie en overzichtelijke website. Hoewel ik al wat van je had gehoord, op onze “Baljuw” avonden was ik toch wel onder de indruk van je verhaal op de site. Knap van je dat je er weer bovenop gekomen bent, en je zulke mooie dingen doet, zoals het schrijven van verhalen en gedichten. Mijn vrouw zit ze nu te lezen en vindt ze mooi. Nogmaals mijn complimenten en tot ziens op de volgende B-avond.

Vriendelijke groeten, Joop
3 juni 2015

 

Lieve François,

Wat een mooi bondig stukje, precies zoals je bent, sociaal en met mensen begaan. Trots op je!!

Dikke kus, Caroline
28 mei 2015